Over ons

Wij zijn de familie van der Linde, wonend en werkend op ons akkerbouwbedrijf op het Kampereiland.
Het Kampereiland is het IJsseldeltagebied ten noorden van Kampen.

Het gebied is ontstaan door aanslibbing met rivierklei door de rivier de IJssel.
De plek waar onze boerderij zich bevindt heet het “Rechterveld” deze naam is afgeleid van een vroegere riviertak van de IJssel namelijk het Rechterdiep. Het “Rechterveld” is in de naoorlogse jaren speciaal aangelegd poldertje voor akkerbouw.
In het jaar 1949 is onze opa begonnen met de boerderij en de teelt en verkoop van aardappelen.
De grond bleek een goede samenstelling te hebben voor de teelt van kwalitatief prima aardappelen zodat er een grote klantenkring werd opgebouwd.
Het bedrijf is sinds 1982 in handen van Fré en Henny die het werk samen met hun zoon Erik verrichten. Deze gaat over een aantal jaar het bedrijf overnemen.
De laatste jaren kwam er steeds meer vraag naar andere producten naast aardappelen en uien, dit heeft voor het ontstaan van de streekkraam gezorgd. Hier zijn wij, de schoondochters (Hetty en Corjanne), 1 mei 2014 mee gestart. We verkopen in de kraam onze eigen aardappelen, uien, rundvlees, groene asperges (seizoen product), eieren en fruit.

image

Wij zijn Hetty en Corjanne van der Linde, twee schoonzussen die met veel plezier en enthousiasme streekraam ’t Rechterveld runnen.

Gerealiseerd door bco reclameburo